adatvizualizáció

Megmutatjuk, kikkel találkozott hivatalosan Orbán az elmúlt kilenc évben

520 nap, 659 hivatalos találkozó, ebből 82 olyan figura, aki diktatúrákat, autoriter rezsimeket képviselt, vagy jobboldali populistának mondható. Új interaktív anyagunkban Orbán Viktor miniszterelnök 2010 és 2019 közötti hivatalos találkozóit mutatjuk be.

Az Átlón megjelenő új, interaktív anyagunkban azt  mutatjuk be a Miniszterelnökség hivatalos közlései alapján, hogy Orbán Viktor 2010. június 1. és 2019. augusztus 31. között mikor, hol és kikkel találkozott. Az az anyagból kiderül, hogy kikkel találkozott a legtöbbször, közülük hány diktatúra vagy autoriter rezsim vezetője, képviselője, és mennyi a jobboldali populistának mondott politikus.

 

Image from Gyazo

Forrás: ATLO Team

Az anyagban 7 vizualizáció, grafikák és egy kereshető adatbázis található.

A teljes anyag az alábbi linken érhető el:

A miniszterelnök találkozói

A MINISZTERELNÖK TALÁLKOZÓI Bátorfy Attila – Galambosi Eszter A nemzetközi szervezetek és nyugati-európai politikusok mellett szép számmal vannak diktátorok és jobboldali populista vezetők is azok között, akikkel Orbán Viktor miniszterelnök a 2010-es hat

Bátorfy Attila

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás