Adatviz

Nézd végig, hogyan futja le hatezer ember a Spar Budapest Maratont – interaktív

A mostanában beinduló maraton-szezonra készítettük egy szimulációt a tavaly őszi Spar Budapest Maraton adataiból, amivel most te is lefuthatod a távot, szűrhetsz nemekre, korosztályokra, és belegyorsíthatsz a futamba. 

Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire
megy el az adód 99 százaléka!

Annak idején teljesen beleszerettünk a Berliner Morgenpost maraton-szimulációjába, így az Átlóval mi is szerettünk volna elkészíteni a Spar Budapest Maraton adatai alapján a saját verziónkat. A most induló maraton-szezonra ki is jöttünk vele, így akár versenyzőként, akár csak érdeklődőként újra le tudod pörgetni a versenyt.

Spar Budapest Maraton szimuláció

A szimulációt négy sebességben játszhatod le, emellett szűrhetsz nemekre, korosztályokra, továbbá beírhatod a saját versenyszámodat, illetve idődet, hogy megnézd, hogyan szerepeltél, vagy szerepeltél volna a teljes mezőnyben. Az interaktív szimuláció az alábbi linkre kattintva érhető el!

 

Így futott az ország – SPAR Budapest Maraton 2018

Még csak a felénél járok és kiköpöm a tüdőm. Vajon hol tart most a mezőny eleje és mennyien lehetnek mögöttem? A lényeg, hogy célba érjek, de azért kiváncsi vagyok, hogy a korosztályom hogyan mozgott hozzám képest. A versenyen rögzített részidők alapján új perspektívából mutatjuk a 33. SPAR Budapest Maraton egyéni futóit.

Az Átló az Átlátszó adavizualizációs csapata. Eddigi munkáinkat itt találhatod meg. A Facebookon itt, a Twitteren itt, a Tumblr-en pedig itt tudsz bennünket követni.

Megosztás