Cikkek

Az atlatszo.hu önkénteseket keres
– kérdőíves felmérés

Munkacsoportokba rendezzük a jelentkezőket, ezért arra kérünk mindenkit, aki szeretne feladatot kapni, hogy töltsön ki egy kérdőívet. November végéig gyűjtjük a válaszokat.

Kedves olvasóink, rengetegen jelentkeztek az impresszumban szereplő csatlakozási felhívásunkra, miszerint várjuk olyan magánszemélyek (jószolgálati ügyvédek, szakértők, újságírók, angol fordítók, aktivisták) és céljainkkal szimpatizáló szervezetek, kiadók, sajtótermékek jelentkezését, akik szívesen részt vennének a projektben. A hatalmas érdeklődés miatt nem tudtunk mindenkinek visszajelezni, ezért létrehoztunk egy nyílt facebook csoportot atlatszo-volunteer néven, ahol az önkénteseinkkel igyekszünk kapcsolatot tartani.

Aki úgy gondolja hogy valamilyen módon segíteni szeretne, iratkozzon fel ebbe a csoportba, és ott fogjuk jelezni hogy milyen feladatok vannak, illetve ti is jelezhetitek azt, hogy milyen kontribúcióval támogatnátok a munkát. Aki önkéntes munkát nem tud vállalni, de a híreinkre kíváncsi, továbbra is az atlatszo.hu facebook csoportot válassza!

Az atlatszo-volunteer csoportba való belépésükkel eddig több mint kétszázan jelezték hogy szeretnének részt venni valamilyen módon a munkánkban, ám hogy ki mihez ért és hogyan tudjuk mozgósítani, azt eddig nem tudtuk megkérdezni tőletek. Szeretnénk munkacsoportokba rendezni a jelentkezőket, ezért kérünk mindenkit, aki szeretne (majd egyszer, nem biztos hogy most azonnal) feladatot kapni, hogy töltse ki a kérdőívünket ezen a linken. November végéig gyűjtjük a válaszokat, köszönjük, ha kitöltitek.

A kérdőívet itt lehet kitölteni 

(Fotó: singlemindedwomen.com)

 

Megosztás