médiaszereplés

Népbutítás és lerohadó egészségügy – a Flaszterben beszélgetett Katus Eszter

Az Átlátszó szerkesztő-újságírója, Katus Eszter meghívást kapott a Magyar Hang Flaszter című műsorába, ahol György Zsombor főszerkesztővel és Dévényi István újságíróval beszélgetett a magyarországi szülészetekről, hogy mennyire konteó a „népbutatás”, hogy keressen-e annyit egy kukás, mint egy tanár, és hogy milyen a magyar ember. 

A polgári Magyar Hang hetilap 2020-ban döntött úgy, hogy nyomtatott példányaiban helyet ad más médiumok anyagainak is. Egyik szövetségesük oknyomozó portálunk, az Átlátszó lett. Így havonta egyszer, egy négyoldalas mellékletben publikáljuk az újságban az általunk feltárt ügyeket. A lap ennek kapcsán hívta meg kollégánkat, Katus Esztert a Flaszter című műsorukba.

A Magyar Hang legfrissebb számában arról írunk, hogyan tűnt el egymilliárd forint uniós támogatás Zsanán, hol írták valójában a „nemzetközi hírügynökség” híreit London helyett, mennyi vízre lesz szüksége az egyre növekvő gödi Samsung-gyárnak, milyen szerződés alapján repkedhet Orbán Viktor a honvédség gépeivel, hogy miben különbözik a medián- és az átlagbér (és melyiknek van inkább köze a valósághoz), valamint, hogy miért nem állították még ki a 200 millió forintos Csodaszarvast a Postapalota udvarán.

A műsorban téma volt továbbá, hogy hol jobb szülni: az utcán vagy egy kórteremben, hogy milyen állapotok uralkodnak az egészségügyben és az oktatásban, hogy miért volt sikeresebb a kukások sztrájkja, mint a tanároké, és hogy miért tűnik egyre valóságosabbnak az az összeesküvés-elmélet, amely szerint direkt butítja a magyar embereket a kormány.

A teljes műsor itt visszanézhető:

Flaszter 208. – Orbánék kivonulnak

(null)

Megosztás