médiaszereplés

A győri polgármester szexbotrányának közéleti vonatkozásairól nyilatkozott munkatársunk a Klubrádióban

Erdélyi Katalin Győr fideszes polgármesterének szexbotrányáról, és a független sajtó fontosságáról beszélgetett a Reggeli Gyorsban a műsorvezetővel.

A Borkai Zsolt és barátai adriai orgiájáról író blog nyomán az Átlátszó azonosította a Rákosfalvyhoz köthető magánrepülőgépet, majd felrajzoltuk a névtelen szerző által emlegetett, „Győrt behálózó polipot”,  és drónfelvételeken mutattuk be a Borkai feleségének tulajdonában lévő hatalmas birtokot.

Munkatársunk, Erdélyi Katalin a repülőgépről szóló cikkünk megjelenése után beszélt a Borkai-botrányról a Klubrádió reggeli műsorának szerdai adásában, ahol megköszönte olvasóink támogatását is, mert nélkülük ezek az anyagok sem készülhettek volna el.

A Klubrádió műsorvezetője és kolléganőnk egyaránt hangsúlyozta, hogy az Orbán-kormányok alatt egyre nehezebb az oknyomozó, tényfeltáró újságírás, de egyre nagyobb szükség van rá, és a független sajtó működéséhez nagyon fontos az olvasóktól kapott anyagi támogatás.

 

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás