koronavírus

Fedezd fel te magad a koronavírus hazai számait!

Az új feljesztésünkkel összesen 132 grafikont lehet összeállítani. Ha nem lenne elégséges a Koronamonitoron általunk kínált grafikonok száma, ezt az alkalmazást pont azért hoztuk létre, hogy a koronavírus magyarországi alapadatait mindenki tetszése szerint felfedezhesse magának.

Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka!

A Koronaexplorerrel ezeknek az adatoknak összesen 132-féle különböző nézetét lehet összeállítani. Ugyanabban a kompakt alkalmazásban tudjuk megnézni például a regisztrált fertőzöttek, gyógyultak, elhunytak összesített számát és napi változását, valamint a változás ütemét, és ugyanezeket a mutatókat százalékosan is egy kattintással elérjük.

A jobb oldali menü segítségével lehet váltani a kategóriák között, mint például a tesztek vagy az aktív fertőzöttek. Hasonló könnyedséggel lehet kiválasztani, hogy a járvány magyarországi történetének teljes idővonalát, az utolsó tíz napot, vagy az aktuális napot szeretnénk látni. A használati segéd a jobb alsó sarokban, a kérdőjelre kattintva érhető el.

Bármelyik, az explorerben előállított grafikont meg lehet osztani vagy be lehet illeszteni saját honlapunkba a szintén jobb oldalt, alul található ikonra kattintva. A Koronaexplorert a magyar Vizzu készítette saját fejlesztésű adatvizualizációs eszközével.

Forrás: Vizzu

Forrás: Vizzu

Az alkalmazásból generált néhány grafikon közvetlenül elérhető a Koronamonitoron is, illetve a saját aloldalán:

KORONAEXPLORER

A Koronaexplorerrel ezeknek az adatoknak összesen 132-féle különböző nézetét lehet összeállítani. Ugyanabban a kompakt alkalmazásban tudjuk megnézni például a regisztrált fertőzöttek, gyógyultak, elhunytak összesített számát és napi változását, valamint a változás ütemét, és ugyanezeket a mutatókat százalékosan is egy kattintással elérjük. A jobb oldali menü segítségével lehet váltani a kategóriák között, mint például a tesztek vagy az aktív fertőzöttek.

 

Bátorfy Attila

Adj 1 százalékot az Átlátszónak! Adószám: 18516641-1-42 Átlátszónet Alapítvány
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri vagy rendszeres adománnyal, vagy az szja 1 százalékod felajánlásával!

Megosztás