Egyéb

Rétvári Bence is beszáll a politikai pedofíliába

 

Kismaroson ad át egy már működő óvodai sportpályát a tervek szerint Rétvári Bence államtitkár, a Pest megyei 4-es választókörzet Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje jövő kedden. A kisovisokat kivezénylik, híreink szerint műsor is lesz.

A Kismarosi Kikiáltó tavaly májusi cikke szerint ekkor kezdték el építeni az úgynevezett ovi-foci pályát a helyi Kis Morgó Óvoda udvarán, hogy még abban az évben elkészüljön. Helyi forrásaink szerint készen is lett időben a 6×12 méteres műfüves pálya – hogy biztosra menjünk, megkérdeztük a dátumról az önkormányzatot is, hogy valóban így van-e, várjuk, mit mondanak.

Méghozzá azért, mert az ezek szerint remekül üzemelő minicsarnokot jövő kedden, kampányfinisben adják majd át hivatalosan. Mégpedig a térség Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőjelöltje, Rétvári Bence EMMI-államtitkár jelenlétében, sőt beszédét meghallgatva. A meghívó szerint felszólal az eseményen Neubauer Rudolf független polgármester és az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány elnöke, Molnár Andrea is.

Értesüléseink szerint aznapra a gyerekeknek ovis egyen-póló viselését írták elő, illetve melegítő sportöltözéket, mert állítólag lesznek, akik tornázni is fognak az eseményen. Ezt a mondást is próbáltuk ellenőrizni a polgármesternek és az Ovi-Sport-nak írt kérdéssorunkban. Azt is tudakolva, egyéb parádézásra is kötelezik-e az óvodásokat, akiknek miképpen gondolják megóvni a személyiségi jogaikat a sajtónyilvános eseményen.

Megkérdezték-e a szülőket, hogy hozzájárulásukat adják-e gyerekük részvételéhez, képmásuk esetleges felhasználásához. Erre különösen azért vagyunk kíváncsiak, mert tudomásunk szerint koránt sem valamennyi szülő lelkesedik gyermeke választási biodíszletként felhasználásáért, legfeljebb vannak, akik félnek ezt kihangsúlyozni. A válaszokat várjuk.

A Kis Morgó Óvoda pályája a Buzánszky Jenő, a nemzet sportolója által létrehozott közhasznú alapítvány tavalyi pályázatán nyert TAO-eredetű forrást a pályára, amelynek megépítéséhez az önkormányzat 2,8 millió forintos önrésszel járult hozzá.

A választási kampányok idején általában elszabadul a pokol, ami a politikai pedofíliát illeti, a legfrissebb hír, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is kisgyerekekkel fotózkodott a napokban.

Kapcsolódó cikkeink

Simicskó István Facebook-oldalából szerkesztik az újbudai önkormányzati lapot

Sok a panasz, de akkor is a Kölyök Kft. eteti a gyerekeket Komáromban

Rádi Antónia

Megosztás