Orosz szerveren üzemel a Deres.TV és a Szent Korona Rádió

telru2

A napokban elhíresült „köcsöglistát”, vagyis a Budapest Pride rendezvényeire feliratkozottak nevét és fényképeit közzétévő Deres.TV szigorúan őrzi készítői anonimitását: doménrekordját és szervereit internetes anonimitás szolgáltatók (a hasonló tematikában utazó kuruc.info készítőit is láthatatlanná tévő amerikai Domains By Proxy és Cloudflare) mögé rejti el. A mail szerverüket azonban nem sikerült átirányítani, így néhány lekérdezéssel kideríthető, hogy a szolgáltatást Oroszországban, egy moszkvai távközlési cégnél fizették elő. Szóval orosz hosting, mert az olyan hazaffyass. Talán ez lehet az oka, hogy ezek a nemzeti radikális portálok előszeretettel szemlézik az Oroszország Hangja orosz állami propagandaportált is.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0
 • Laczkó Ádám

  Talán mert oda nem ér el a liberál cionmédia, ami csak addig liberális amíg ugyanazt gondoljuk mint ők. Nem érnek el azok a férgek aki pl ezt az ócska, aljas, alattomos “cikket” készítették: https://www.facebook.com/miert.a.jobbik/photos/a.456525484467737.1073741844.372913179495635/456528284467457/?type=3&theater “A képen:
  Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője, Novák Előd felesége és a jobbik országgyűlési képviselője sörben fürdéssel ünnepelte meg azt, hogy betolták a seggét (nem csak képletesen) a parlamentbe.
  Szerinte ez nagy királyság. (A kép feltehetően Chodovar Beer Bath készült, ahol megkérik a híresebb embereket, hogy had készítsenek róla képet a szórakozóhely reklámozására.)
  Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy mi folyhat vajon azokon a közös jobbikos tivornyákon a Shiraz étteremben, amiről néha hallani lehet, vagy azokon a közös szaunázásokon.”
  Majd a valóság: https://stvnorman.wordpress.com/2011/08/29/chodovar-beer-bath-czech-republic/ Egy cseh sörreklám. 🙂

 • Nagy Sándor

  Helyes legalább ott nincs hatalma a hazaáruló magyar kormányoknak!

 • látom, már megint hazudoztok…

 • dArKHaLf
  • piccola

   nagyon jó 🙂 68000 usd

  • string

   akkori árfolyamon átszámolva ~7,5 millió Ft. 1994-ben 23424 Ft volt a nettó átlagkereset (KSH szerint). 320havi nettó bér.

  • ChipKng

   Hm, erdekes kis doksi!

   “Századvég Politikai Iskola

   10.000.000 Ft”

   Ez az a szazadveg amin keresztul mossak a penzt?

   “Az iskola pártoktői független, alapítványi formában működő intézmény. Céjja, hogy elterjessze a szakszerű politikai gyakorlat mintáit, olyan gyakorlati szakembereket képezzen, akik a politikai szervezetek munkáját hatékonyabbá teszik. Az eltérő politikai érdekeket képviselő hallgatók közös képzésével kívánnak hozzájárulni a demokratikus politikai kultúra mintáinak elterjesztéséhez, segítik a kisebbségeket, valamint a civil társadalom és az érdekképviseletek szervezeteit a kormányzati és
   parlamenti döntések befolyásolásában. Az Iskola részére nyújtott hozzájárulás 1994-ben a működési költségekre szólt.”

 • Sebaj, Tóbiás!

  Nem lenne sportszerű Kovácstól, ha elárulná mennyi pénzébe fáj az öregnek, hogy ilyen majmokat nevelt alapítványa

  • Fentike

   Honnan volt , van az öregnek annyi pénze ? Csaknem megszenvedett érte !

   • Sebaj, Tóbiás!

    Honnan honnan!

    Ő is magyar, így nem csoda, hogy összehordták neki a hangyák, ahogy az ország gázszerelőjének is.

 • okitoji68

  Akkor legyen szíves visszafizetni kamatostul a pénzt!

 • kobra2

  Volt egy érdekes félmondata a kormányinfón: “a vendéglátóipari végzettségű újságíró”. 1. Miért fontos ez? 2. Honnan tudja ezt a kormányszóvivő?

  • Fentike

   A Sorostól azért a rosszat is ellehetett tanúlni ! A szóvivőnek nagyonjó a felfogása hisz Oszfordínón végezte tanulmányait a S. Gyuri lopott pénzén !

  • laspalmas

   Az impresszumban szerepel, hogy idegenforgalmi végzettségem van. Vagy ezt olvasta félre, vagy a titkosszolgálat dolgozik rosszul. De hálás vagyok neki az ingyenreklámért, elvégre nem mindennap hangzik el az Átlátszó neve a kormányinfón:)

 • Péter Dezsényi

  Ilyen tenyérbemászó figura nem is lehet más mint sorosbérenc

 • Fentike

  Az jön le a dologból : Az a Soros nem jó lóra tett ! Igaz ő sem nyert mindig !

 • Pozsega

  Aki egy Ságvári Endréről elnevezett gimnáziumban kezdett, az nyilvánvalóan a CEU-n és Soros-pénzből képzi tovább magát. 🙂

 • Antiantichrist

  Úgy gondolom, ha valaki nem ért egyet a kormány utalt kommunikációjával, ha kívánja, kifejtheti az mennyiben téves/hibás. Ha ez történne, volna miről beszélni. Az a nem is annyira demagóg, mint sokkal inkább feudális szemléletú reakció, mely a kérdést megkerülve, a Soros Györgyöt bíráló emberi értéktelenségét inszinuálja, ezzel ad hominem támadja meg, mélységesen visszatetsző, oda nem tartozó.

  Ez nem jelenti azt, hogy föltétlenül egyetértek a kormánynak a migránsok ügyében lévő magyar szerep amerikai bírálata, illetve a migráció maga miatt Sorost hibáztató fölvetésével. Nem erről beszelek. Azt hiányolom, hogy aki nem ért egyet vele, miért nem arról és csak arról beszél? Miért kér számon, úgy érződik, kötelező hűséget, ezt erősen középkori szemlélettel, az egyébként egészen más helyzetben és körülmények között, vagyis semennyire sem idetartozóan elfogadott ösztöndíjért? Ez a megközelítés legalábbis melléfogás.