ózd

Molotov-koktéllal fenyegetőzött az ózdi fideszes képviselő a közgyűlésben

Tóth Pál, az ózdi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője a város közgyülésében csütörtökön azt mondta, hogy Molotov-koktélt  fog dobni a Városüzemeltetési Intézmény kisgyermekes vezetőasszonyának irodájára, mert az intézményben nem végzik el azt a feladatot, amit írásban kért tőlük – közölte a 3600.hu helyi hírportál.



Társadalmi célú hirdetés

Az ülésen végig furcsán viselkedett a helyi politikus. Először a polgármesteren kérte számon, hogy a gimnáziumban egyre kevesebb a gyerek. Ezután elmondták neki, hogy az iskola állami fenntartású, kevés a polgármester mozgástere. Aztán az ülés végén az azonnali kérdéseknél jött elő a molotovkoktélos perfomansz-szal, mondta az atlatszó.hu-nak egy szemtanú.

 

 

Tóth Pál korábban a városüzemeltetés vezetője volt.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere az ülés után a 3600.hu-nak elmondta, hogy abban a pillanatban fel sem fogta, mi hangzik el az ülésteremben:

“Korábban Ózdon ilyen még nem történt. Képviselő Úr egyébként is furán viselkedett az ülésen, evidenciákat meg nem értve szólt hozzá, de ez a fenyegetés minden határon túl megy, erre nem lehet magyarázatot adni. Egy felelősséggel bíró megválasztott képviselő nem fenyegethet meg senkit, ráadásul a nagynyilvánosság előtt, élő közvetítésben.”

Kerestük emailben a képviselőt, hogy kommentálja a történteket, várjuk a válaszát.

Pusztai László – eszakhirnok.com

Megosztás