Mutyimondó

Állami területet igényelt Semjén Zsolt vadászcimborája, 50 milliós, német rendszámos Merciben terpeszkedik Tiborcz István

A Safari Club Egyesület nevében, de annak felhatalmazása nélkül igényelt vadászterületet az állami Gemenc Zrt.-től az egyesület elnöke, Halmágyi-Takács István, aki nemrég azzal került be a hírekbe, hogy bagóért bérel önkormányzati lakást a budai Várban. Halmágyi-Takács Semjén Zsolt miniszterelnök-helyetteshez fűződő jó kapcsolatára támaszkodhatott a magánakció során. Szemfüles olvasónk eközben lencsevégre kapta a miniszterelnök vejét, aki nem akármilyen új verdát hajtott éppen: A Mercedes-AMG G63 első példányait tavaly júniusban dobták piacra, alapára mintegy 160 ezer euró, azaz mintegy 50 millió forint.

Adj 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka!

Több ezer hektár vadászterületet igényelt a Semjén Zsoltot kitüntető Safari Club elnöke

Tagtársai szerint a Safari Club Egyesület nevében, de annak felhatalmazása nélkül igényelt vadászterületet az állami Gemenc Zrt.-től az egyesület elnöke, Halmágyi-Takács István, aki nemrég azzal került be a hírekbe, hogy az I. kerületben lévő 165 négyzetméteres önkormányzati bérlakásáért 64 ezer forintot fizet havonta. A Halmágyi-Takács által elnökölt egyesület vezetőségi tagjai lemondásra és kilépésre szólították fel az elnököt, aki egyes vélemények szerint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyetteshez fűződő jó kapcsolatára támaszkodhatott a magánakció során.

Tiborcz István 50 milliós, német rendszámos Mercedes-AMG G63 terepjáróval közlekedik

Olvasónk március végén fotózta le a miniszterelnök vejét egy Mercedes G-osztályos terepjáróban Budapesten. A Mercedes-AMG G63 első példányait tavaly júniusban dobták piacra, alapára mintegy 160 ezer euró (50 millió forint).

A héten emellett:

További cikkeink:

Megosztás