Hírek

Példamutató felhasználók a KiMitTudon

A KiMitTud első adatigénylései közül az Adatigénylés az alkotmánybírósági indítványok számáról témájút válaszolta meg a leggyorsabban az érintett adatgazda, az Alkotmánybíróság. Majd a Belügyminisztérium mutatta meg, náluk is figyelnek arra, hogy biztosan időben célba érjen a válasz. A Katasztrófavédelmi hozzájárulás adatigénylésre küldött válaszlevél nem jelent meg azonnal a KiMitTudon, ezt jelezték nekünk és a levelet is újraküldték. Ezúton is köszönjük felhasználóinknak, legyenek akár adatgazdák, akár adatigénylők, akár csak érdeklődők, hogy figyelnek arra, mi történik az oldalon!

Ha kapcsolatba szeretne velünk lépni, megteheti ezen az űrlapon keresztül.

Ezt tette egyébként az a felhasználó is, aki a Kaposvári Közszolgáltató Holding Zrt. elérhetőségeit küldte el nekünk. Hogy mivel foglalkozik a Kaposvári Közszolgáltató Holding Zrt.? A holding felügyelete alá tartozik többek között a Kaposvári Tömegközlekedési Zrt., a Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt., a KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft., a Kaposvári uszoda és gyógyfürdő és a Kapos Televízió- és Rádió Nonprofit Kft. is.

A holding létrehozásáról Szita Károly, Kaposvár polgármestere korábban azt mondta, ez a lépés a garancia arra, hogy Kaposvár továbbra is az egyik legolcsóbb város maradhasson, ugyanis felére csökken a közszolgálati cégek működési költsége, ha holdingba tömörülnek. Gombos Attila, a holding elnök-vezérigazgatója az MTI-nek azt nyilatkozta, 2012-ben alapvető céljuk, hogy a közszolgáltatások minőségét és mennyiségét fenntartsák, mindezt úgy, hogy az árakat alacsonyan tartják. Júniusban újfent az MTI számolt be arról, hogy mintegy hatszázmillió forinttal tartoznak magánszemélyek, intézmények, vállalkozások és önkormányzatok a Kaposvári Közszolgáltató Holding Zrt.-nek, emiatt a cég kintlévőségkezelési csoportvezetője bejelentette, a jövőben a hátralékos ügyfelek személyes megkeresésével próbálják meg behajtani a tartozásokat.

(Fotó: innen.)

Megosztás

Nélküled nincsenek sztorik.

  • Átutalás
  • PayPal
  • Így is támogathatsz

Támogasd a munkánkat banki átutalással. Az adományokat az Átlátszónet Alapítvány számlájára utalhatod. Az utalás közleményébe írd: „Adomány”, köszönjük!

  • Belföld
  • Külföld

Számlatulajdonos: Átlátszónet Alapítvány
1084 Budapest, Déri Miksa utca 10.

Bankszámlaszám: 12011265-01425189-00100001
Bank neve: Raiffeisen Bank

Számlatulajdonos: Átlátszónet Alapítvány
1084 Budapest, Déri Miksa utca 10.

IBAN (EUR): HU36120112650142518900400002
IBAN (USD): HU36120112650142518900500009
SWIFT: UBRTHUHB
Bank neve és címe: Raiffeisen Bank
(H-1133 Budapest, Váci út 116-118.)

Támogasd a munkánkat az Átlátszónet Alapítványnak küldött PayPal adománnyal! Köszönjük.

Havi 5400 Ft Havi 3600 Ft Havi 1800 Ft Egyszeri PayPal támogatás
  • ikon

    Bankkártyával az AdjukÖssze.hu oldalon

    Ha van bankkártyád, akkor pár kattintással gyorsan tudsz rendszeres vagy egyszeri támogatást beállítani nekünk az adjukossze.hu oldalán.

  • ikon

    Postai befizetéssel

    Postai befizetéssel is tudsz minket támogatni, amihez „sárga csekket” küldünk. Add meg a postacímedet, és már repül is a csekk.

  • ikon

    Havi előfizetés a Patreonon

    Néző, Szurkoló, B-közép és VIP-páholy kategóriás Átlátszó-előfizetések között válogathatsz a Patreonon.

  • ikon

    Benevity rendszerén keresztül

    Bárhol is dolgozol a világban, ha a munkáltatód lehetőséget ad arra, hogy adott összeget felajánlj egy nonprofit szervezetnek, akkor ne feledd, a Benevity-n keresztül az Átlátszónet Alapítvány is ajánlható.

  • ikon

    SZJA 1% felajánlásával

    Ha az 1 százalékodat az Átlátszó céljaira, projektjeire kívánod felajánlani, a személyi jövedelemadó bevallásodban az Átlátszónet Alapítvány adószámát tüntesd fel: 18516641-1-42

  • ikon

    Kriptovalutával

    Küldd az adományod erre a címre: commerce.coinbase.com/checkout/3705feb7-b5a9-4ee4-b8b5-4ee9daf170a2