médiaszereplés

A nagyméltóságú főispán úr vagyonnyilatkozata – Sarkadi Nagy Márton volt a Flaszter vendége

Kollégánk a Magyar Hang Flaszter című közéleti műsorának vendége volt, ahol a házigazda Dévényi Istvánhoz (Magyar Hang) és a másik meghívotthoz, Kósa Andráshoz (Azonnali) csatlakozott. Szó esett az alkalmi munkavállalók adóterheinek növekedéséről, a Ryanair és a gazdasági miniszter közötti csörtéről, és természetesen nem maradhattak ki a főispánok és vármegyék sem.

A Flaszter a Magyar Hang hetilap beszélgetős műsora, ahol aktuális témák kerülnek terítékre. A házigazda Dévényi István, a Magyar Hang újságírója. A független hetilap havonta egyszer az Átlátszó cikkeiből álló melléklettel jelenik meg, kollégáink emellett rendszeresen részt vesznek a műsorban is. A június végi adás két vendége Sarkadi Nagy Márton, az Átlátszó újságírója és Kósa András, az Azonnali főszerkesztője volt.

Szóba kerültek az alkalmi munkák növekvő adóterhei, a Ryanair és a gazdasági miniszter a különadókkal kapcsolatos csörtéje, az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozati kötelezettségeinek lazítása, és persze, a nyár eddigi slágere, a főispánok és a vármegyék visszahozásának ötlete.

A teljes műsor itt visszanézhető:

Megosztás