médiaszereplés

Zsilák Szilvia a lakiteleki Hungarikum Ligetről beszélt a Klubrádióban

Nemrég drónvideón mutattuk be Lakitelek ékességét, a 30 milliárd forint közpénzből megvalósult Hungarikum Ligetet. A népnemzeti élményközpontban látottakról és az ötletgazda Lezsák Sándorral készített interjúról Zsilák Szilvia a Klubrádió reggeli műsorának szerdai adásában mesélt.

Társadalmi célú hirdetés

Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének a fejében született meg a Hungarikum Liget ötlete, amit aztán Orbán Viktor támogatásával és 30 milliárd forint közpénz felhasználásával sikerült is megvalósítania. Van ott minden, amiről álmodni lehet: turul alakú lovarda, kunhalommal fedett borkatedrális, footgolf pálya, wellness hotel, csodaszarvas alakú úthálózat, továbbá hungarikumok háza planetáriummal.

A népnemzeti élményközpontban személyesen Lezsák vezette körbe az Átlátszó stábját (ez ritka gesztus manapság, ezúton is köszönjük), emellett interjút is adott lapunknak, és drónvideón is bemutathattuk az elkészült és folyamatban lévő beruházásokat.

Cikkünk szerzője, Zsilák Szilvia a Klubrádió Reggeli Gyors című műsorának július 28-i adásában mesélt a Lakiteleken szerzett élményeiről.

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás