médiaszereplés

Erdélyi Katalin a hét legfontosabb témáiról beszélgetett a Partizán Társalgó című műsorában

Erdélyi Katalin a Partizán eheti Társalgó című műsorában Tóth Richárddal, a HVG újságírójával,  Lehoczki Noémivel, a Balra Át – A 99% blogja szerzőjével, és Gulyás Márton műsorvezetővel beszélgetett a hét legfontosabb témáiról: a gazdasági válságról, az Isztambuli Egyezmény ratifikálásának parlamenti elutasításáról, a Facebook újonnan létrehozott „Legfelsőbb Bíróságáról”, valamint arról, hogy vajon demokratikus vagy autoriter rendszerek kezelik-e hatékonyabban a koronavírus-járványhoz hasonló válsághelyzeteket.


Támogasd az Átlátszót szja 1% felajánlásával! Adószám: 18516641-1-42 Átlátszónet Alapítvány

A Partizán-csatorna Társalgó című műsorában Gulyás Márton műsorvezető minden pénteken átbeszéli vendégeivel a hét legfontosabb eseményeit. A műsor eheti adásában Tóth Richárd, a HVG újságírója, Lehoczki Noémi, a Balra Át! blog szerzője, és Erdélyi Katalin, az Átlátszó főszerkesztő-helyettese voltak Gulyás vendégei.

Az adásban 4 témáról volt szó:

  • a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságról,
  • az Isztambuli Egyezmény ratifikációjának parlamenti elutasításáról,
  • a Facebook újonnan létrehozott „Legfelsőbb Bíróságáról”,
  • és arról, hogy vajon demokratikus vagy autoriter rendszerek kezelik-e jobban a válsághelyzeteket

Az egy órás műsor a Partizán Youtube-csatornáján és itt is megtekinthető.

Adj 1 százalékot az Átlátszónak! Adószám:18516641-1-42 Átlátszónet Alapítvány Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri vagy rendszeres adománnyal, vagy az szja 1 százalékod felajánlásával!

Megosztás