Hülye kérdésre hülye választ! – interjú a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökével

kutyakok

 

A magyar viccpárt a tavalyi siker után immár másodjára komoly ellenkampányba kezd. Plakátozni fognak, és a kormány által kezdeményezett kvótanépszavazáson érvénytelen szavazat leadására buzdítják szimpatizánsaikat. Indulnak a 2018-as választásokon, Felcsútot méltatlanul elhanyagolt településnek tartják, és megnevelnék a politikusokat. Interjút készítettünk Kovács Gergellyel, a párt elnökével.

 

tudta_elofizetok

Előfizetőket keresünk – támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal! 

 

Újra ellepték az országot a kormány kék plakátjai. Mit válaszol erre a Kétfarkú Kutyapárt?

Megpróbálunk még egyszer pénzt kérni saját kampányra, ha már tavaly ilyen jól sikerült. Húszezer forint és százmillió forint közötti összeg a cél.

A netet ellepő, mémmé váló kék plakátok köztéri megjelenítése a cél csupán, vagy lesznek más eszközök is a kampányban?

Igen, a külsejük a plakátoknak nyilván nagyon hasonló lesz, annyi különbséggel, hogy kénytelenek leszünk egy másik betűtípust használni, mert olvashatatlanok a kormány plakátjai.

Mi lesz olvasható betűtípussal olvasható?

A kormány úgy mondja, hogy ez nem is egy igazi kampány volt idáig, eddig csak egy tájékoztató jellegű információs kampányt folytattak. Mi is egy tájékoztató kampányunkban szeretnénk  bemutatni azt egyrészt, hogy bármitől lehet félni, és bármi ellen lehet úgy kampányolni, hogy azt beállítsuk félelemkeltőnek, akár a vizet, a napot, a levegőt, vagy bármit.

Illetve egy csomó minden kimaradt ebből az információs kampányból. Például, hogy a gyűlölködés milyen kellemetlen biológiai folyamatokat okoz. Illetve az sem kapott hangsúlyt, hogy a legtöbb korrupciós bűncselekményt politikusok követik el. Nyilvánvaló, hogy valamelyest a Kutyapártról is beszélnünk kell, hogy a többi nyolcmillió ember is megtudja, aki még nem tudta, hogy lehet majd ránk szavazni 2018-ban.

Lehet? Elindul az MKKP a választásokon?

Persze! Sőt megnyerjük!

2014-ben nem indulhattak a választásokon

A Magyar Kétfarkú Kutya Pártot évekig tartó huzavona után, 2014. szeptemberében jegyezték be hivatalos politikai pártként, így a 2014-es országgyűlési és önkormányzati választásokon még nem tudtak indulni. Akkor 16 perccel azelőtt kapta meg a párt az értesítést a bejegyzésről, hogy lejárt az idő, ami az önkormányzati választásokon való induláshoz szükséges aláírások összegyűjtésére áll rendelkezésre.

Kúria: nem erkölcstelen és nem megbotránkoztató – be kell jegyezni a Kétfarkú Kutya Pártot

mkkp

Milyen politikai célokkal indulnak?

Örök élet bevezetése, ingyen sör, hegy Szegednek, felcsúti űrállomás. Igazából ugyanaz, mint eddig. A mostani kampánnyal kapcsolatban az a legfontosabb, hogy nem nagyon szeretünk reagálni a magyar pártokra, mert annyira csak utálkozással van tele a magyar politika, és tényleg nincs erőnk se kedvünk, hogy azt csináljuk. A kormány legnagyobb bűnére azért mégiscsak kell reagáljunk, arra, hogy milliókból a gonoszt sikerül kihoznia, és ez marha káros az országnak.

Mire buzdítják a Kutyapárt szimpatizánsait a népszavazáson?

Érvénytelen szavazatra. A bojkott önmagában kevés. Ha valaki nem megy el szavazni, abból nem érthető, hogy nem érdekli ez az egész, vagy ellene van. Azt gondoljuk, hogy hülye kérdésre, hülye választ érdemes adni. Érvénytelen szavazattal ki tudod fejezni azt, hogy érdekel ez az egész dolog. Foglalkoztat, de nem vagy hajlandó az ő játékszabályaik szerint játszani. Ez egyszersmind a Kutyapártra leadott szavazatnak is minősül.

Mit várhatunk a kampánytól? Minden faluban ott lesz a párt, vagy csak az óriásplakátokat láthatjuk, mint legutóbb?

Lesz minden. Lesznek óriásplakátok biztosan, hogy mennyi, az attól függ, mennyi pénzt kapunk. Lettek aktivistáink, elkezdünk egy klubot csinálni, volt kilenc alkalommal, és onnan jönnek majd sokan. Lesz az a vonal is, hogy átragasztgatunk óriásplakátokat. Egy tavalyi eset alapján ez nem büntetendő, mert a politikai véleménynyilvánítás körébe tartozik.

Illetve most kihelyeznek az utcára farostlapokat is a kampány idejére, amikre lehet majd legálisan plakátozni. Ettől egy kicsit zavarban is vagyunk, mert viszonylag ritkán csinálunk legális dolgokat. Így megpróbálunk az egész országban plakátozni.

Lesz még más is persze a  kampányban: újsághirdetés, rádiószpot, ahogy alakul, de főleg óriásplakát. Szerintem az a leglátványosabb. Bár mondjuk kicsit reménytelen ezen a téren a kormánnyal küzdeni, mert tényleg szürreális mértékben elborította az országot ez a szemét, amit csinálnak.

 

barmikor

 

Nem gondolják, hogy az emberek unják már a kék plakátokat, így a Kutyapárt kék plakátjait is unni fogják?

Az biztos, hogy unják. Igazából én is unom. Erre mégiscsak így lehet adekvátan válaszolni. Az szerintem mégiscsak fontos, hogy ne ezekkel az iszonyatosan nyomasztó dolgokkal legyen tele az ország. Hanem legyen olyan is, ami ezt oldja.

Nem bánnám, ha az ellenzéki pártok csinálnák, vagy egy más párt csinálná az ellenkampányt. Nagyon úgy tűnik, hogy ők ezt nem csinálják, vagy nem alkalmasak, vagy nem képesek rá. Érdekes, hogy az a harmincmillió forint, amibe a tavalyi kampányunk került, egy államilag támogatott ellenzéki pártnak semmi. Nyugodtan meg tudta volna csinálni azt a kampányt saját pénzből bármelyik ellenzéki párt, de valamiért mi csináltuk.

Tavaly 33 millió forintból teleplakátolták az országot

2015 nyarán a kormányzati propagandakampányra válaszul az MKKP és a Vastagbőr blog ellen-plakátkampányt indított. Eredetileg hárommillió forintot kértek ötven darab parodizáló plakátra. Akkora sikere volt az ötletnek, hogy hét óra alatt össze is gyűlt az összeg. Végül több, mint harminchárom millió forintból kilencszáz plakátot helyeztek ki az ország egész területén.

A társadalmi szolidaritásért fog kampányolni és kormányra készül a Kétfarkú Kutya Párt

urallomasepul_grid2_fekvo_lead

 

A következő választáson akkor nem csak a kormányt, hanem az ellenzéket is elsöprik?

Óhatatlanul.

Akkor ki lesz a Kutyapárt ellenzéke?

Azt még létre kell hozni. Fontos a saját ellenzék. Ha kormányon leszünk létrehozunk egy-két kamu pártot, és velük tudunk majd hadakozni.

Most még a jelenlegi rendszerrel hadakoznak. Elindultak nagyobb projektek a Kutyapárt irányításával, és elég vegyes az önkormányzatok fogadtatása. Milyen a kapcsolatuk a hatóságokkal?

Igen, valóban vegyesek voltak a reakciók. Úgy látom, hogy ha mi úgy állunk hozzájuk, és nem szidjuk őket, akkor sok mindent elérhetünk. Az óbudai polgármester is először viszonylag kellemetlenül reagált arra, hogy lesz egy Bud Spencer park. Én nem szóltam egy rossz szót sem, és úgy tűnik két hét alatt meggondolta magát, hogy mégiscsak legyen.

Ugyanígy, amikor  az újpesti polgármester is kiposztolta a levelünket, és kommentelt hozzá egy vicceset, akkor az ő oldalán is azok voltak a kommentek, hogy igen, végre nem ez az utálkozás van, hanem normális a hozzáállás.

Szerintem lassan meg lehet nevelni ezeket a politikusokat. Meg kell őket nevelni, hogy nem feltétlenül egymás köpködése és szidása a hatékony, és nem ez működik. Ez amúgy egy tök fontos dolog. Annyira megszokták, hogy ebből áll a politika, hogy lehányjuk a másikat. Az látszik, mivel mi viszonylag szerethető dolgokat csinálunk, nem igazán működik, hogy elkezdenek köpködni, mert azt a szavazó se szereti.

Szóval vegyes a kép. A hetedik kerületi fideszes polgármester például feljelentett minket matricázásért. Matricáért?! Amikor nem is kaptak el senkit, csak azért, mert a honlapon fent van egy kép egy ugyanolyan matricáról. Teljesen nevetséges. Ott van mellette a fideszes matrica is. Mi nem tettünk feljelentést, mivel úriemberek vagyunk.

Mit csinál a Kutyapárt, amikor nem kampányol?

A kéthetente keddenként megrendezett klubban végigmegyünk azokon a módszereken, amikkel a városban lehet csinálni vicces, szép, és hasznos dolgokat. Elkezdtünk körúti padokat festeni, szellőzőnyílásból gombákat festettünk a metrókijáratoknál, tetőt csináltunk a buszmegállónak, aminek nem volt. Elkezdtünk egy gerillakertészetes projektet is.

Négy színre festjük a repedések mentén a járdákat. Azt is néha nem hagyják a rendőrök, néha hagyják. Ott is lesz egy per belőle, aztán kiderül, hogy ezt lehet-e csinálni. Főleg ezt a vonalat nyomjuk. Az űrállomást tényleg el kell kezdeni lassan Felcsúton, mert hát megígértük. Egyenlőre kibérelünk egy házat, vagy egy telket és akkor azon kezdjük el az építkezést. Majd ha megnyerjük a választást, akkor a stadiont alakítjuk át űrállomássá.

 

mkkp1

 

Miért pont Felcsúton?

Mert az egy méltatlanul elhanyagolt település, amivel senki nem törődik és egy fillért nem költenek rá. Még a miniszterelnök utcájában is két-három házzal odébb nem működik a kút. Nagyon rossz a járda és az úttest. Csak azért, mert a miniszterelnök lakik ott, nem lehet az, hogy ne fejlődjön egy település.

Mi lesz az államforma, ha Felcsútról az Önök kezébe kerül a hatalom?

Bázisdiktatorikus demagóg populista köztársaság.

Mikor fognak elkurvulni, amikor a Parlamentbe kerülnek, vagy csak ha megnyerik a választást?

Amikor a tizenhét százalékot eléri támogatottságunk. A Parlament számunkra egy eszköz, mint a padfestés. A cél az, hogy vicces hasznos, és jó dolgokat csináljunk. Az biztos, hogy több lehetőségünk lenne, ha Parlamentből csinálnánk a dolgokat.

Ki az az ember ön szerint, aki legtöbbet tett Magyarországért az elmúlt száz évben?

Farkas Bertalan.

Milyen idegen erők állnak Önök mögött?

A Ganümédeszi Galaktokolonialista Párt.

…és a Föld bolygóról?

Sörös György.

Hány tagja van a pártnak?

A legtöbb tag még nem tud róla, hogy Kutyapárt tag. Összesen kilenc és fél millió.

Mi a legjobb dolog Tusványosban?

A Quimby koncert. No meg az, hogy vannak medvék.

Melyik a kedvenc Fidesz intézkedése?

A vasárnapi boltzár eltörlése. Nem is értem, miért nem kampányoltak vele. Simán meglett volna a 80%.

Ha valami miatt mégsem nyerik meg egyedül a választást, kivel lépne koalícióra?

Létre kell hozni saját szatellit pártokat. A mostaniak nem alkalmasak koalíciós partnernek.

 

korrupcios-1024x532-1024x532

 

Ha azon kapja magát, hogy össze kell állítania egy kormányt, ki az az első három név, aki eszébe jut?

Bodoky Tamás, Zámbó Jimmy és a savat köpő majom.

Minden főszerkesztőnek ajánl kormányzati tagságot, akinek az újságjának interjút ad?

Nem mindenkinek, csak bizonyosaknak. Például a Hahota magazinnak igen.

Hócipő?

Nem.

 

mkkp

 

Hogyan oldanák meg a menekültválságot? Beengednének mindenkit, vagy senkit sem?

Felüljárót építenénk Röszkétől Hegyeshalomig, hogy áthaladjanak az országon. Ide úgysem akar sok menekült jönni. Az alapvető válság megoldásaként átvennénk a hatalmat Szíriában.

Ha komolyan kormányozni kellene, akkor is elhülyéskedné a kérdéseket?

Attól függ mennyire komolyak a kérdések. Ha olyanok, mint a mostani népszavazás, akkor hülyéskedünk.

Vágó Gábor

Képek: Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Gyanús összefonódások: Kovács Gergely pártelnök az Átlátszó önkéntes grafikusművésze, Victora Zsolt alelnök külső munkatársunk. A Vastagbőr blog is összefüggésbe hozható az Átlátszóval. Az interjút készítő Vágó Gábor a szerkesztő keresztkérdésére elismerte, hogy a Kutyapárt politikai tanácsadója. Ügyvédeink is dolgoztak a Kutyapártnak. Lapunk etikátlan eljárása miatt a korrektor.hu-n lehet panaszt tenni.

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal! Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0
 • Barna Levente

  Fostok mi, büdös balnácik, mert 2018-as kétharmadot már október másodikán beszopjátok.

  • prghon

   888 bérkommentelő-e vagy? avagy csak síkhülye? tán mindkettő? 🙂

  • bögöbö

   Itt nem fosik senki a vezéreden és a sleppjén kívül.

  • Lukács Németh

   Az MSZP vel koalaban ugyis megvan barmikor a ketharmad, most is azok fognak NEM mel savazni…

  • Miről ugatsz rühes jobbkomcsi megint hazajött a munkásőr apád és anyád helyett ismét beléd verte ?

 • acsipak

  “Ugyanígy, amikor az újpesti polgármester is kiposztolta a levelünket,”

  Keziccsókolom, el van b***va a linkelés…!!!4!!4

 • Timur Attila Soos

  hol lehet bérkommentelőnek jelentkezni?

  • Cecilia Bálint

   a 888-on vagy a kurucinfón

   • Jokerpofa

    Kettős mércénél is

 • Kece

  “Azt még létre kell hozni. Fontos a saját ellenzék. Ha kormányon leszünk létrehozunk egy-két kamu pártot, és velük tudunk majd hadakozni”
  És ez miben különbözne attól amit a mostani kormány csinál ti idióták? Vagy ez a szarkazmus egy új szintje ami nekem nem jön át?
  Nem is tudom melyik a rosszabb, aki zsebre teszi a közpénzt, vagy aki elszórja ilyen haszontalan bohóckodásra.

  • ConTrolLib

   😀 😀 😀 A saját második bekezdésedet ajánlanám szíves figyelmedbe! Amúgy meg ha a mindenkori hatalmon lévő párt(ok) PONTOSAN annyi közpénzt lopnának el, mint amennyit a Kétfarkú Kutyások elszórnak “ilyen haszontalan bohóckodásra”, lehet, hogy a Kétfarkúak létre sem jöttek volna…
   Amúgy meg, nem árt, ha a váll felett lévő testrészünket néha a célnak megfelelően próbáljuk meg hasznosítani 😉

   • Kece

    Csak hogy kontextust adjak a mondandómhoz, elárulnám hogy 27 éves informatikus vagyok, minden nap internetes portálokon olvasok híreket, meglehetősen kritikus hozzáállásom van a kormány és az ellenzék tevékenységéhez és hidd el hogy abszolút nem áll távol a szarkazmus tőlem sem. Ha engem nem tudnak meggyőzni ezzel a sok baromsággal, akkor a Barátok Köztön és HírTV-n “nevelkedett”, a kormány és az ellenzék szavazóbázisának 70 százalékát adó nyuggermarikákat sem fogják. Innentől kezdve az egésznek semmi értelme.
    Nem csak gúnyolódni kéne a hazug kormánypropagandán, hanem a hülye magyar szájába rágni hogy miért hazug.
    Az pedig hogy kevesebb pénzt szórnak el mint a rohadó politikai elit, elég gyenge érv a tevékenységük értéke mellett.
    És csak hogy adjunk a szarkazmusra, a saját második bekezdésedet ajánlanám szíves figyelmedbe!

    • Dicsak Buksi

     Baromira elfelejtetted, hogy ők nem valódi párt, ők csak gúnyolódni szeretnének. Se többet, se kevesebbet. Gyakorlatilag most megint bebizonyítottad, hogy érted te ezt, csak nem akarod megérteni.

     Szerk: azt kihagytam, hogy nem is a közpénzt basszák el erre.

     • Kece

      Lehet hogy nem “valódi” párt, de hivatalosan bejegyzett politikai párt. És mint ilyen, gondolom indulni fognak a következő választáson, csak hogy “gúnyolódjanak”, ami azt jelenti hogy jár majd nekik az állami kampánytámogatás.
      Mire is fogják azt költeni? Űrközpontra? Ingyen sörre?
      Én magasról letojom hogy a magánadományokat milyen hülyeségekre költik, de a közpénz nem erre való.

     • Dicsak Buksi

      Nem fogják hagyni őket elindulni, biztos vagyok benne. Nem szórhatják el a közpénzt…

     • Kece

      Kik nem fogják hagyni? Nem tudok olyan jogszabályról amivel törvényesen elkaszálhatnák. Ahhoz pedig nem elég nagyok hogy a narancsmaffia mozgósítsa a kopaszokat miattuk.

     • Rudolf

      véleményem szerint a közpénzek nem káros elköltése sokkal jobb, mint a közpénzek a közre káros elköltése.
      jelenleg ott tartunk, hogy több a szar a palacsintában, mint amennyi a palacsinta maga.
      a kutya párt megnyilvánulásaiból

      látható, hogy hajlamosak a kritikus gondolkodásra, ellentétben a parlamenti képviselők 99%-val. ( mások logikátlan, vagy ép alaptalan kritizálása nem épp a kritikus gondolkodásra utal )
      ha tételezzük fel kormányra kerülnének, megfelelő szakértőket találni, akik tudják hogy milyen kérdésben mit is kellene csinálni ahhoz hogy az adott dolog működjön, kb. egy heti munkája egy öt fős csapatnak, szóval röhögve megoldható.
      kiválóan képzett, tapasztalt szakértők vannak ebben az országban, akiknek nem kéne napi 20 millát fizetni hogy kiváló munkát végezzenek.
      lényeg a lényeg, egy ország elvezetése nem valami észveszejtően nehéz feladat, a kérdés, hogy aki elvezeti, az a közt akarja szolgálni, vagy sem.
      ha fognánk teszem azt 300 takarítót, vagy buszvezetőt, és velük cserélnénk le a parlamenti garnitúrát máról holnapra, biztos vagyok benne hogy az új gárda messze nem szerepelne rosszabbul mint eddig bármelyik kormány.
      … sőt

     • rizla

      “véleményem szerint a közpénzek nem káros elköltése sokkal jobb, mint a közpénzek a közre káros elköltése.”

      az a baj, hogy ez nem vagy-vagy.
      a közpénzek közre káros elköltése ugyanúgy marad. plusz jöhet még mellé további közpénz nem káros, de nem is hasznos, tehát káros elköltése.
      kece felvetése teljesen logikus és jogos, és kétségbeejtő, hogy az úgynevezett liberális értelmiség ezt kikerüli, helyette pedig regresszál ebbe az öncélú cinizmusba.
      onnantól kezdve, hogy a kutyapárt bejegyzett párt, ugyanaz a mérce vonatkozik rá, mint a többire.

     • Fényezett Rézlábos

      Oszt’, ha ennyire egyszerű, te miért nem csinálod? Csak kíváncsiskodom… 🙂

     • G.

      Miből gondolod, hogy az MKKP is úgy szórja majd f@szságokra a közpénzt, mint a jelenlegi kormány?
      G.

     • Kece

      Nem tudom mit gondoljak, még nem jutottak odáig hogy ez kiderülhessen.
      De csak a vita kedvéért, mi van ha ez az egész visszafelé sül el? Mi van ha a vicc olyan jól sikerül hogy elérik a parlamenti küszöböt? Visszalépnek majd? Ha nem, delegálnak egy képviselőt, aki csak a poén kedvéért ott ül majd a parlamentben, felveszi a tiszteletdíjat és cserébe politikai szatírát ad elő?
      Engem csak az érdekelne hol húzzák meg a határt.

     • én nagyon remélem, h tényleg megépítik azt az űrközpontot.

     • vian

      És akkor ki lehet lőni majd Orbanescut az űrbe.

     • G.

      Ami azt illeti, a nagy passzivistáskodás közben (biztos véletlenül) sikerült városi csúfságokat, padokat újrafesteni, buszmegállót építeni, meg ilyen apróságokat. Ezek ugyan nem nagy dolgok, de már emiatt is nagy a bizalmam abban, hogy ha esetleg bekerülnek a parlamentbe, akkor értelmesebben költik el a közpénzből nekik járó részt, mint mondjuk pártunk és kormányunk teszi jelenleg.
      G.

     • Thot

      És még így is ők fogják a legjobban felhasználni a kampánytámogatást inkább újítsanak fel buszmegállókat ,fessék be a kátyúkat és rakjanak ki olyan plakátokat amiken egy jó ízűt kacag az ember ,mint olyanokat ami a másik gyűlölésére alapul vagy olyan programot tartalmaz amit úgyse visznek végre .
      Érezzük már jól magunkat egy kicsit

     • Kece

      “És még így is ők fogják a legjobban felhasználni a kampánytámogatást”
      Szerinted. Én a magam részéről jobban érezném magam egy kormányváltástól, esetleg egy kis elszámoltatástól.

     • Thot

      Hát azt nem tőlük kell várni,ha nem tetszik amit csinálnak nem szavazol rájuk

     • Attila Kiss

      Egyetértek. Amit az elmúlt 6 évben műveltek az országgal az kriminális. Sosem voltam agresszív ember talán még egy jóízűt se verekedtem soha de ha nem volna semmi következménye szívbaj nélkül szétlőném a felcsútifűhrer fejét amiért így tönkrebaszták az országot morálisan erkölcsileg fizikailag és gazdaságilag.
      Váltsuk le a szemét rühes kutyákat jöjjenek a kétfarkú kutyák 😀

    • A jelek szerint nem csinalod eleg jol ezt a “mindennapos internetes hirolvasast”, ugyhogy szerintem hagyj fel vele, de legalabb ne kommentj ide tobbet.

    • Kisember

     Akkor kell hogy legyen humorérzéked, hiszen érettségiztél!

  • elemes

   Szarkazmus volt 🙂

  • Kassadin

   Ez történhetett…

  • Márton Rónai

   vagy lehet, hogy csak simán egy hülye fasz vagy.

   kérem haladjon tovább.

  • kajla

   fuss neki még egyszer, talán átmegy majd…

  • Cecilia Bálint

   lehet, hogy már volt, de azért megjegyezném, hogy a Kétfarkúak semmiféle közpénzt nem szórtak és nem szórnak el. amit tesznek, arra a ‘zemberek’ a saját zsebükből adják a pénzt – pontosan arra, amit a Kutyáék megígértek és amit ezek az emberek szeretnének.
   értem én, hogy a vicc nem megy át, de hogy még ez sem…

 • Kovalika

  Egyértelmű, hogy rájuk fogok szavazni. Egy pártot se tudnék most megnevezni, akit alkalmasnak tartok az ország vezetésére. Annyi azonban lejön (nem csak nekem), hogy míg az MSZP kormányon bele-belepisált a medencébe fürdés közben, addig a FIDESZ ezt az ugródeszkáról teszi úgy, hogy még közben a f*szát is lóbálja. Nem igazán értem azt se, hogyan lett szitokszó a “liberálisból”, de azt látom, hogy eszméletlen sok buta ember él ebben az országban, amit nagyon sajnálok. A szemünk előtt lopják rommá az országot immár 26 éve. Valami szakértői kormány kellene ide, ideológia mentes, aki végre az ország érdekeit nézné. Versenyt lopnak a politikusaink, nincs független intézmény, ami képes lenne elszámoltatni, felelősségre vonni őket.. Szerintetek ez normális állapot? Komolyan: inkább jöjjenek a kétfarkú kutyák! Hajrá Kutyák!! 😀

  • bree

   nem tudom, ki vagy, de meginnék veled egy valamit 😀 <3

   • Kovalika

    Benne vagyok! 😀
    Ha ennek a szarnak vége..valami töményet 😀

 • G.

  Egyetért-e ön azzal, hogy az értelmetlen plakátolásra szánt pénzt közhasznú célokra fordítsuk?

 • A kampànytàmogatàsrol kàr itt filozofàlni, mert ha egy pàrt nem éri el a “%-ot, akkor az összes felvett Pönzt vissza kell fizesse, Tessék elolvasni a vàlasztàsi törvényt.
  Felàllitott képviselöként 5 millio Ft a tàmogatàs. Ha 205 képviselöt àllitanak fel, akkor 5mio x 205 = 1 milliärd 25 millio Forint.
  De, ha sikerülne nekik 205 képviselöt àllitani (ebben benne van a pàrtlista is), akkor biztosan elfogjàk érni a min. 5%-ot és benn vannak a parlamentben.
  Valamikor a fidesz nyakàba szakadt a megnyert vàlasztàs. Csak mögöttük ott volt a hàttérhatalom.
  Ha a hàttérhatalmat sikerülne meggyözni, akkor a 2-faszu-kutyàk pàrtja nyerni fog.

 • bumburnyák

  Ez nagyon tetszik! Hajrá kétfarkú!

 • leonardo
 • Neretil

  “Tudta? A honfoglalást is bevándorlók követték el!”

  Akkor ezzel a plakáttal gyakorlatilag beismeritek végre, hogy újkori honfoglalás zajlik? Végre kimeritek mondani, hogy a kiirtásunk a cél.

  • Jules Antal

   Erre a hülye kérdésre olyan hülye választ tudnék írni!

   • Neretil

    Óóóóóó kérlek tedd meg.
    Veszettül érdekelne neked mégis hogy sikerült értelmezned ezt a plakátot ami szó szerint egyenlőség jelet tesz a bevándorlók és a honfoglalók közé.

    De ha már a témánál vagy esetleg kifejthetnéd a Kárpát-medence honfoglalás kori lakosainak sorsát. Vajon mi történhetett az Avarokkal, Alánokkal, Gótokkal és Gepidákkal? Vajon sikerült nekik integrálni multikultiba a hunokat?

 • Heisenberg

  nem is az a baj velük hogy hazaárulók, hanem hogy kurvára nem viccesek.

  • Jules Antal

   Neked!

 • Pozer Istvan

  Jó, hogy a kétfarkú kutyapárt megnyilvánult és a vallásos muszlim menekültek tízezreit, százezreit akarja Magyarországra szabadítani. Ezek után biztos, hogy a választásokon, ha indulnak, SOHA nem fogok a kétfarkú kutyapártra szavazni.

  • Nailtrail

   Ez mégis miből jött le neked?

   • tyutyuszomoru

    A Lendvay utcából.

  • Ethel Moerman

   Óvatosan vedd be a pohos wannabe focista zacsiját, csiklandós.

 • Julius Geonczeol

  Rosszul tudjak meg azt is, hogy a Honfoglalok bevandorlok voltak, mert minden kronikank szerint csak haza tertek a Karpat medencebe… Ez meg csak nem is kozep iskolas fokon is ismert dolog.

 • Aladár Molnár

  Ennél idiótább társaság nem volt mostanában az országban. Mellesleg, aki nem tudná, a gyurcsány seggéből nőttek ki.

  • Jules Antal

   Ahhoz a sok hülye fidesz kék plakáthoz képest az övékének több a mondanivalója és értelmesebb.
   Hogy ki, kinek a seggéből… és ha már személyeskedünk, akkor Te meg az anyukádéból!
   …én az Ő plakátjaikat többre értékeltem mint a fideszét, mi több!!! Őket meg személyesen is!

 • imre veres

  Az 1.ponthoz javaslom még a :mesterséges intelligencia.
  A 2.ponthoz:lebontatja a határzárat.
  A 3.ponthoz:a fémtolvajokkal.
  A 4.ponthoz.és használják fel az új börtönökhöz.
  🙂

 • Ancsa Piros

  Ez egy ilyen ország: szeretünk parázni. Ha nem így lenne, nem dőlnének be milliók a kurmány propagandisztikus rémítgetéseinek.

  • Hangulatjelentő Mszmp

   Kedves Ancsa! Isten adja, és ne Allah, hogy ezek csak propagandisztikus rémisztgetések legyenek! Könnyű önnek, boldogok a lelki szegények, övék a ………

   • Ancsa Piros

    Elfelejtetted hozzátenni, hogy MAJD HA… Az a kedvencem. És alig 3 éve olvasom tőletek.

 • gmihaly

  Hol vannak azok az idők, amikor a propagandárül levágott “felesleges betűhalmaz” jóvoltából létrejött a PR. Most, hogy a dezinformátorok már saját emeszüleményüket sem ismerik fel és kezdenek belegárgyulni a fejükre növő gigakavarásokba, most kellene magyarázkodások helyett önvizsgálatot tartani. Mi már ebben előrébb vagyunk, mint a nagy önvizsgáztatók.