MagyarLeaks: A Jobbikról szivárogtat az Anonymous

lobbik

Az Anonymous hackermozgalom péntek este támadta meg a Jobbikot, ennek következtében szombatra virradóra nem volt elérhető, illetve akadozva működött a Jobbik honlapja és a magyargarda.hu. Előzőleg azt tették közzé a magyar Anonymous mozgalom Facebook-oldalán, hogy a Jobbik honlapja és más, a párthoz közel álló weboldalak ellen terveznek akciót indítani. “Miután a parlamentben és a közéletben is elszaporodott az antiszemita, sőt olykor náci megnyilvánulás, lépnünk kell” – írta az OpHunAnon Facebook oldal péntek este. A Jobbikhoz közel álló hetilap online kiadása, a barikad.hu “Jó munkát, cenzorok!” címmel közölt írásában reagált az akció meghirdetésére, azzal vádolva az Anonymoust, hogy “szabadságharcosokból pribékek lettetek”.

Hétfőn olyan fájlokat kaptunk a MagyarLeaks anonim kiszivárogtató szolgáltatásunkon keresztül, amelyekből úgy tűnik hogy egy másik szempontból is legalább részben sikeres lehetett az Anonymous akciója: jobbikos belső információk kiszivárogtatását ígérték a támadás előtt a hackerek. A birtokunkba került fájlok eredetiségét nem áll módunkban ellenőrizni, de ránézésre a Jobbik belső anyagait kaptuk, például olyan weboldalakat, amelyek a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetői információs rendszeréből származhatnak. De tagnévsorokat tartalmazó excel-fájlokat, jobbikosnak látszó emaileket, szerződéstervezeteket, a meghívható központi előadók névsorát, és egyéb, első ránézésre belső használatra készült jobbikos dokumentumokat is tartalmaz a kiszivárogtatás.

Nemzeti radikális honlapok azóta keményen támadják a hackercsoportot a pénteki akció miatt, de fórumbejegyzések tanúsága szerint a magyar Anonymous mozgalmárokat is megosztották a történtek az egyesek szerint rosszul megválasztott célpont miatt. “Fel lehet törni e-mail és fb-fiókokat, el lehet lopni a párttagok listáját, meg lehet bénítani egy párt honlapját, de ettől még nem fog megváltozni semmi, csak bonyolultabb, ellenségesebb világ jön majd” – írta egy szimpatizáns.

A tavaly az Alkotmánybíróságon végződött sajnálatos események miatt kijelentjük, hogy a személyes adatokat tartalmazó fájlokat töröltük, azokat nem kezeljük és nem tároljuk. Nem tudjuk, kik küldték be a fájlokat, hiszen éppen az a MagyarLeaks szolgáltatás lényege, hogy a szivárogtatók kilétét még mi sem ismerjük meg.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0
 • Ertseykata

  GRATULA!!

  • bobo

   Szintén! 
   De kár volt törölni, dobjatok egy mailt, adok külföldi tárhelyet és szolgáltatást az ilyen esetek elkerülésére.

 • BuheraBlog

  Akkor elmondom itt is, még egyszer, hátha fel sikerül fogni: az Anonymous _nem_ _hacker_ _mozgalom_.

 • VTM

  Szerintem a tagnévsor gáz.

  Ha demokrácia van, akkor a Jobbik is csak egy párt, akit nem lehet csak úgy eltörölni vagy betiltani.

  Mondjuk lehet azt is, hogy a két szélsőséges pártot (LMP, Jobbik) betiltjuk, de akkor az már nem demokrácia.

  • fidler

   Kedves VTM ! Tök igazad van, ez az LMP undorító, a múltkori eset, vagy kétszázan alakzatban vonultak a Hősök terén. A Jobbikosok melegfelvonulását, jogszerűtlenül megzavarták, köveket dobálta közéjük, szerintem az LMP megérett a betiltásra. Állítólag készülnek a magyar fajnemzet módszeres kiirtására, antibébi tablettákat osztanak becsületes gyermeket akaró szülök között, vasárnapi misén keresztény magyar gyermeklányok vérét öntik a papi szertartáson használt kehelybe! Ez már sok!!!! (A Jobbik vezére Novák Előd, csak álcázásból mondta, hogy ők nem demokraták, igazán így ugrasztotta ki az LMP-t a bokorból, mivel csak ö nem demokrata:)

 • Stirner

  az LMP mint szélsőséges párt. gratulálok. szellemi képességeket kár hogy nem lehet venni.

 • Kar

  Szerintetek ezt a kacsát ki hiszi el.? Találomra bárki tud neveket és címeket kreálni , elég hozzá 6 általános .

 • Xfigyvir

  Megint a sok kamu. A Jobbik oldala maximum pár percre akadozott, bár konkrétan nekem és még sokaknak is hibátlanul működött!  Erről ennyit. A 2 éve nem üzemelő magyargárda oldallal képtelenek voltak megbirkózni:D Erről ennyit.
  Egy béna photoshoppon kívül a politikai megrendelésre született, Demokratikus Koalíciós kötődésű társaságnak többre nem futotta.
  EZ AZ IGAZSÁG.
  Egy halom szellemi-fogyatékos tinédzser, szélsöséges LMP-ések, izraeliták stb…ez a “magyar” anonymous társaság.
  Balfaszok!

  • Hegeda52

   Üzenet a középkorból!!!

 • csaba sz

  Egy nem létező oldalt “támadtak meg” a félkegyelműek, aztán villogtak egy photoshop-os képpel, semmilyen galibát nem tudtak okozni, legfeljebb maguknak. Rajtuk röhög a fél ország.
  Még egy játékot sem tudnának megcrackelni, analfabéta brigád. Erre jó az internet/fészbúk: névtelenül, arctalanul kikiáltom magam anonymusosnak, bejelentek egy támadást és mindenki elájulhat, beszarhat a félelemtől.

  • Pap Zsolt

   Ahogy elnézem, hogy mekkora a felfordulás mostanság a Jobbikban (egy képviselőt is épp most zártak ki “jobbikárulásért”)  szerintem nagyot ütöttek, csak a Jobbikosok elFideszesedtek és hazudnak a végtelenségig :O)))

  • fiddler

   Goebbelsi reakció, mindenki féreg, csak mi nem vagyunk azok, más, ha be is tört, nem ér semmit, mert az a lap egy nagy semmi (na ez igaz), melyik fele röhög az országnak, mi verte ki ennyire a biztosítékot? Tán nem ideges egy kissé, a rendszergazda? Ha nem létezik oldal, akkor miért fáj ennyire? Üdvözlöm a nem névtelen Csaba “sz”!

 • A jobbik is Orbán kreálmánya ahogy a DK is!

  Semmi más oka nincs a bulinak, mint  a társadalom végletes megosztása azért, hogy ő a dudva tetején uralkodhasson!

  • Hegeda52

   Ez hülyeség, a Jobbikot, a DK-val egy lapon említeni=politikailag analfabéta vagyok, üdv. (csutak=xxx)

   • Arctalanka , gyere és üljünk le beszélgetni akár társaság előtt.
    Ne szégyelld előre magad, de abban biztos vagyok, hogy álláspontomat bármely esetben meg fogom tudni védeni!Veled ellentétben csak olyat adok közre, melynek valamilyen információs háttere van.
    Rólad csak a butaságod kiált de az nagyon:(

    • Szavakkal bármit meg lehet védeni. Ha valós bizonyítékod van tedd közre. Szavakkal azt is levezetem neked, hogy TE ufó vagy csak még nem tudsz róla, és egy kis beszélgetés után el is fogod hinni.

     •  Bebizonyítod, hogy UFO vagyok?
      Nos innentől kezdve nem tudlak komolyan venni.
      Pá!

  •  Részben igaz, a jobbikot mint minden pártot nem orbán hozta létre, hanem a zsidók(izrael)

   • Millerh

    Erre sajnos nincs semmilyen ellenszer…

 • Hegeda52

  Kedves Anonymousok! Először is gratula a célcsoport kiválasztásáért, és nem baloldali, hanem demokrata beállítottságom okán. Továbbra is, ha találtok tolvajt a baloldalon azt is kérem hozzátok nyilvánosságra!!! További sok sikert kívánok nektek, és kevés hatósági zaklatást! Az ősmagyarok mondásával helló,  ne felejtsék el szittya mondásunk:”Akinek vaj van a fején, az ne menjen a napra!”

  • Millerh

   Miért ne, hadd olvadjon rá…

 • gmihaly

  Az első, orosz sugallatú pánszláv kongresszust 1848-ban Prágában rendezték meg. Az orosz delegáltak között ott volt a későbbi anarchista Bakunyin is. A forradalmak, szabadságharcok leverése után rövid kitérő után a cseh pánszlávok Bach-huszárok és ausztroszlávok is lettek, majd a kiegyezés után némileg visszavedlettek pánszlávvá. 1914-től a “Nagy Háború” idején a cseh bakák tömegesen szöktek át a nagy szláv testvérhez. A szovjet-orosz polgárháború idején osztagaik harcoltak a fehérek és a vörösök oldalán is, eljutottak a Csendes-óceánig. Benes is szélkakaskodva pendlizett Churchill és Sztálin között a második vh. alatti csehszlovák emigráns kormány idején. A rapid irányváltás az elvtársaktól Nyugat felé már 1968-ban sem sikerült nekik, ez az oroszbarát szál nagy hátrányokkal jár a nyugatbarátosodást illetően. A német szomszédnak a Csehországban befektetett minőségi működő tőkéje is mérlegelendő szempont.