BKV: A gyanúsítottak sűrűn emlegették az MSZP pénztárnokát

puchlaszlo1

Demszky Gábor nyilvánvalóvá tette, hogy aki bármit el akar érni a városházán, annak Hagyó Miklóshoz kell igazodnia – mondta 2010 februárjában tett és a hvg.hu birtokába került rendőrségi vallomásában a volt főpolgármester egykori bizalmasa, a BKV-s ügyekben gyanúsítottá vált Mesterházy Ernő. Belenéztünk egy másik gyanúsított, Horváth Éva vallomásába is. Mindkét vallomásban felbukkant az MSZP pénztárnokaként ismert Puch László neve.

>>> a hvg.hu cikke: Belenéztünk Mesterházy Ernő és Horváth Éva vallomásaiba

>>> H. Éva vallomása, 1. rész (PDF)

>>> H. Éva vallomása, 2. rész (PDF)

>>> H. Éva vallomása, 3. rész (PDF)

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0
 • Péter István

  Éppen jókor demonstrálták, hogy miért gyengébbek a magyar tanuló ifjúság eredményei. Ugyan is,
  nincs az a NAT, KLIK, BLIKK, miniszter, államtitkár, stb. amely és aki képes lenne
  megakadályozni a pedagógusokat abban, hogy a természettudományok alapjait jól
  megtanítsák a tanulóknak. Viszont, ha állandóan csak a magamutogatással és az
  uszítással foglalkoznak és ráadásul, még a diákokat is hergelik, akkor a
  tanítás hiányos és felületes lesz.

 • László Czinke

  Ebben az országban 2010 évig összesen nem loptak annyit,mint ez a rohadék maffózó orbán és rablóbandája!

  • csaba

   Ja.Egyetértek.Az OLAF jelentés is ezt támasztja alá.

   • Ribizli

    Mit támaszt alá az OLAF jelentés? Hogy loptak, de hogy kik….?

  • Vidéki

   Bizonyíték az nem kéne neked?

  • Arpad Banoczy

   A legnagyobb kártevők a: látták, mondták, hallották. Ősz fejedet elnézve már közelebb állsz a koporsóhoz mint a bölcsőhöz, illene mérlegelned, mielőtt felelőtlenül vádolsz, nehogy vádlott legyél.

 • Vidéki

  Együtt-frontember lemond az összes létező politikai pozíciójáról, és elmegy horgászni.

  Inkább kapálni menjen!

  • Péter Halász

   Mutass példát!!!

   • Vidéki

    “Kenyér fekete kenyér,

    Ki rajtad él nem henyél,

    Napkeltétől napnyugtáig

    Kezében a kapanyél!”

    Ha Juhász kezébe venné a kapanyelet, akkor mindenki mondhatná, hogy nem henyél!

    Érted az Összefüggést?

  • Cherry

   A földrajzi pozíciójáról is lemond. 2025-ben a videó szerint.

 • pitya

  Bizonyiték akkor lesz, amikor az OLAF majd a fideszes rablók időszakát vizsgálja.De akkor majd dögivel……

  • Nagy Péter

   “Az EU Csalás Elleni Hivatala 28 magyar ügyben fejezte be a nyomozását. Orbánék viszont csak a 4-es metrós jelentést hozták nyilvánosságra. Pedig a 28 között vannak Rogánt, vagy akár Orbán vejét is érintő ügyek. Ezeket persze titkolják.”

 • anyocza

  2021. december… 😉

 • Csilla Törő

  🙂

 • ZSÓFI FILEPNÉ

  EZ SZOMORÚ HA IGAZ ! NEM SZABAD MEGFUTAMODNI ! JUHÁSZ PÉTER VITTE ELŐRE A DOLGOKAT ! KI MERT ÁLLNI ÉS MEGMONDTA AMI A SZÍVÉN VOLT ! NE ADJA FEL CSINÁLJA TOVÁBB A DOLGÁT ! EZZEL CSAK A FIDESZNEK TESZ JÓ !

 • Conchita Suarez

  Ez meg mi?

  • nonemart

   Ez egy pamflet ! Nem túl jó.

 • Róbert Nagy

  🙂 Ügyes!

 • Attila Ferencz

  Hát, ha tényleg senki nem vette észre, hogy ez arról szól, hogy az adótok 1%-át adjátok az Átlátszónak, akkor Magyarországon most már igazán le kellene húzni a rolót és kitenni a “Danger Zone” táblákat. (Gyk: azért angolul, mert csak odabent beszélnek magyarul)

 • Török Miklós

  Nem tudni hogy mi célból mondta ezt Juhász Péter, de igaza van. Ma már annyira erős az agymosás a fidesz média által,hogy az emberek ingerküszöbét nem lépi túl már semmi. Sem a fidesz napi korrupciós ügyei,sem a fidesz körüli véletlen balesetek,sem az hogy a fideszesek ellen már nyomozás sem indul,és semmi nem történik,ha a fidesz bármilyen gazemberséget elkövet. Furcsa hogy Juhász pár napja még elnökké választatta magát és pártként akart indulni a választáson,de igaza van hogy nem így tette . Ezzel felhívta a figyelmet a fidesz korrupciós ügyeire,ami helyes, de voltak ügyek amivel már nem lehetett egyetérteni. Pl.a Putyinhoz való viszonya. De beszélhetünk Kásler Árpádról is. Ő a devizahitelesek megsegítésével csalta maga mellé az embereket, és miután a saját devizahitelét elengedték,szépen eltűnt és már nem is érdekelték az emberek. És beszélhetnénk a rendvédelmi dolgozók elleni tüntetésszervezőkről is. Pl. Árok Kornélról ha jól emlékszem, Jó volt látni amikor a remegő lábú és hangú pintért (ki tán be is szart ),úgy támogatták ki a parlamentből hogy beszéljen a felháborodott tüntetőkhöz. Aki fűt fát ígért.és bedőltek neki. A bohócforradaloom nagyon kis híján igazi forradalom volt ! De ebből a három példából is látszik,hogy nem elég csak egy cél miatt fellázadni,amikor mellette még több gazemberség ellen is fel lehetne lázadni. Ezek mind jó példák arra,hogy az emberek igazságérzetét felkeltsék,de de azt is bizonyítja,hogy párton kívűl nem lehet semmi célt elérni. Ezért kellett a Jobbikot a parlamentbe juttatni ! De a Jobbik,nemcsak a devizahitelesekért,nem csak a korrupció ellen,és nem csak a rendvédelmi dolgozók érdekeiért küzd egyenként ,hanem minden magyar ember érdekéért kíván küzdeni és kormányozni a magyarok érdekeiért,magyar ésszel,tiszta kézzel és tovább haladva a becsületesség útján ! Ezért akik egy egy ügyben kimondják az igazat,de nem azért hogy csak elérjék a parlamenti küszöböt,azok nem a fideszt támogatják,hanem esélyt adnak az embereknek,hogy belássák,és a Jobbikot támogassák. És ez így van jól ! Ezek az emberek tiszteletet érdemelnek ! Nem tudom mi lesz az a pont ami el fogja érni az emberek ingerküszöbét, de akkor mindenkinek jelen kell lenni,mert egyenként hiába próbál bárki küzdeni az igazságért, e gazember kormány ellen csak az összefogás segít. Szomorú,hogy a románok ebben is jobban teljesítenek már nálunk. Ha előbb nem,akkor bízzunk a Jobbikba,mert csak a Jobbik képes leváltani a fideszt, és semmilyen más gazember pártra és e mocsok politika folytatására senkinek sem lehet szüksége. Sándr Máriának, Juhász Péternek és mindenkinek köszönjük,hogy a nyílvánosságra hozzák a kormány és más gazemberségeit, de az igazi renszerváltás,felelősségrevonás ,csak a Jobbik győzelme útán lesz ! Így legyen . Győzzön a Jobbik !

 • nicu79

  Na kezdődik a siránkozás, mondja, irja le már valaki milyen nivón mozognak ezek a “média” förmedvények? A nap lánya? Bulvár?

 • sylvia

  Ugyan ök mindenfelé táncolnak, csak döljön a pénz hozzájuk, annyira átlátszó dolgok ezek, mégsem tud senki, semmi ellenük tenni valamit is….

  • vica

   Nemsokára jön a választás – igaz nem szabad, nem tisztességes, nem arányos -, akkor kell cselekedni.

   • sylvia

    Lehetöleg meg is lesz a látszata és mind megkapja amit megérdemel…..

 • Péter István

  Ugye, milyen rettenetesen érdekes, az építőipari vállalkozások különböző ingatlanokat építenek. Azt a betyár mindenit!

 • vica

  Olyan nevetségesek ezek a pályázatok. Amíg Simicska volt Orbán tettestársa, addig mindent ő nyert. Most az új barátok és kegyencek nyernek. Ennél nyilvánvalóbb korrupciós bizonyság nem is kell, ehhez nem kell agysebésznek lenni.