médiaszereplés

Kötelező Ákos-koncert, Kisoroszi, hazafias pedagógusképzés: a Magyar Hang Flaszter című műsorának vendége volt kollégánk

Az Átlátszó újságírója, Sarkadi Nagy Márton csütörtökön Dévényi István műsorvezetővel és Tompos Ádámmal, a Magyar Hang riporterével beszélgetett a hét legfontosabb híreiről.

2020 novemberében a Magyar Hang hetilap úgy döntött, hogy az olvasók minél szélesebb körű tájékoztatása érdekében nyomtatott példányaiban helyet ad más médiumok anyagainak. Első szövetségesük oknyomozó portálunk, az Átlátszó lett, és azóta is havonta egyszer, egy négy oldalas mellékletben publikáljuk az általunk feltárt ügyeket a nyomtatott lapban.

Kollégáink rendszeres vendégei a Magyar Hang hetente jelentkező Flaszter című műsorának is, amelyben a résztvevők kivesézik a legfrissebb és legjelentősebb közéleti híreket. A Flaszter 2021. szeptember 9-i adásában Dévényi István műsorvezető Sarkadi Nagy Mártonnal, az Átlátszó újságírójával, és Tompos Mártonnal, a Magyar Hang riporterével beszélgetett.

A közel egyórás műsorban szó volt az esztergomi egyházi iskolákban kötelezővé tett Ákos-koncertről, a kormány meghátrálásáról a kisoroszi beruházás kapcsán, a pályakezdő pedagógusok tervezett hazafias neveléséről, Karácsony Gergelyről és a budapesti közlekedési dugókról, illetve a nemzeti konzultáció eredményeiről.

 

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás