szolgálati közlemény

Miért olvasod az Átlátszót? Támogasd a munkánkat egy rövid kérdőív kitöltésével!

Több mint 12 éve működik az Átlátszó, vagyis bő 144 hónapja gyártjuk és szállítjuk nektek azokat az egyedi oknyomozó és tényfeltáró anyagokat, amelyeket sehol máshol nem olvashattok. Most eljött az idő, hogy ne valamelyik hivatalt vagy hatalmasságot faggassuk, hanem kicsit benneteket is: milyen gyakran olvassátok a cikkeinket, mennyire vagytok velük elégedettek, és miért támogattok minket? Villámkérdőív lejjebb.

Naponta vagy havonta? Hányast adnál egy 10-es skálán? Miért adományozol nekünk? Segíteni akarsz az igazság kiderítésében? Vagy más a motivációd? És csekken fizetsz vagy online? Ha még nem támogattál minket, tervezed? Megannyi kínzó kérdés.

Mindig sokat számít, ha visszajelzéseket kapunk tőletek, hiszen nektek írunk. Ezért köszönünk minden e-mailt, kommentet, csetüzenetet, amiben jelzitek, hogy mi tetszik, vagy épp mi nem egy adott cikkünkben, és miben lehetnénk még jobbak.

Most összeállítottunk egy villámgyorsan kitölthető, anonim kérdőívet, hogy megtudjunk néhány dolgot rólatok. Például azt, hogy naponta vagy csak havonta olvastok minket, mennyire tartjátok fontosnak a tényfeltáró újságírást, és ha pénzt is áldoztok (vagy áldoznátok) rá, akkor miért teszitek ezt, és milyen módokon.

Csupán hat kérdés az egész, de nekünk rengeteget segít, ha minél többen kitöltitek. Aki pedig szívesen részt venne egy velünk és az oknyomozó/tényfeltáró újságírással kapcsolatos részletes, személyes mélyinterjúban, az az e-mail címe megadásával bejelentkezhet rá a kérdőív végén.

A tőletek kapott adományok – beleértve az idén minden korábbi rekordot megdöntő SZJA 1%-felajánlásaitokat is – ékes bizonyítékai annak, hogy szeretitek a tartalmainkat, és hajlandóak vagytok tenni azért, hogy jövőre is legyen Átlátszó, és kiderítsünk mindent, amit a hatalmasságok el akarnak titkolni. A támogatási lehetőségeket itt lehet elérni.

Megosztás