médiaszereplés

„Nemzetközi hírügynökség” Óbudán — Sarkadi Nagy Márton volt a Flaszter vendége

Kollégánk a Magyar Hang Flaszter című közéleti műsorának vendége volt, ahol a házigazda Dévényi Istvánhoz (Magyar Hang) és a másik meghívotthoz, Koncz Tamáshoz (Magyar Hang) csatlakozott. Szó esett a pedagógusok polgári engedetlenségéről, továbbá az Átlátszó friss tényfeltárásáról, amelyben a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó, valamint London helyett Óbudáról írt „nemzetközi hírügynökség” dolgaira derítettünk fényt.

A Flaszter a Magyar Hang hetilap beszélgetős műsora, ahol aktuális témák kerülnek terítékre. A házigazda Dévényi István, a Magyar Hang újságírója. A független hetilap havonta egyszer az Átlátszó cikkeiből álló melléklettel jelenik meg, kollégáink emellett rendszeresen részt vesznek a műsorban is. A múlt csütörtöki adás két vendége Sarkadi Nagy Márton, az Átlátszó újságírója és Koncz Tamás, a Magyar Hang munkatársa voltak.

Szóba került a pedagógusok gördülő polgári engedetlensége, a CSOK megszegése esetén visszafizetendő összeg irányadó jegybanki alapkamattal arányos elszállása, a makói hagymatermelés kimúlása, valamint az ateista törekvés az idei népszámlálás vallással kapcsolatos kérdéseinek újragondolására.

Természetesen nem maradhatott ki munkatársunk nagy port felvert tényfeltárása is. Múlt heti cikkében Sarkadi Nagy Márton azt derítette ki, hogy a Habony Árpád nemhivatalos miniszterelnöki tanácsadó és Szalay-Bobrovniczky Kristóf érdekeltségébe tartozó V4NA úgynevezett „nemzetközi hírügynökség” híreit Óbudáról írták.

A teljes műsor itt visszanézhető:

Megosztás