médiaszereplés

A sokszor üresen járó felcsúti kisvasútról nyilatkoztunk az ATV reggeli műsorában

Erdélyi Katalin a csatorna szerda reggeli műsorában beszélgetett a műsorvezetővel a felcsúti kisvasútról, ami az indulása óta veszteséges.

Néhány napja számoltunk be arról a Vál-völgyi kisvasutat üzemeltető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól (FUNA) kapott adatok alapján, hogy a kisvonat 2016-os indulása óta összesen 17,4 millió forint veszteséget termelt. Közadatigénylésünkre válaszul a FUNA azt is közölte, hogy az elmúlt 1 évben 17 napon utasok nélkül jártak a vonatok a felcsúti stadion és az alcsútdobozi arborétum között.

Az ATV Reggeli Start című műsorának augusztus 28-i adásában Erdélyi Katalin átlátszós újságíró beszélgetett erről a műsorvezetővel, Balogh Judittal.

Ha már egyszer itt vagy…
Az Átlátszó nonprofit szervezet: cikkeink ingyen is olvashatóak, nincsenek állami hirdetések, és nem politikusok fizetik a számláinkat. Ez teszi lehetővé, hogy szabadon írhassunk a valóságról. Ha fontosnak tartod a független, tényfeltáró újságírás fennmaradását, támogasd a szerkesztőség munkáját egyszeri adománnyal, vagy havi előfizetéssel. Kattints ide a támogatási lehetőségekért!

Megosztás