médiaszereplés

A legfontosabb tavalyi cikkeinkről beszélgettünk a Tilos Rádióban – itt meg lehet hallgatni

A Tilos Rádió Bádogdob című műsorában főszerkesztőnk, Bodoky Tamás, valamint Kőműves Anita és Oroszi Babett újságírók az Átlátszó 2018-as nagy dobásairól beszélgettek a műsorvezetővel, Bodolai Lászlóval.

Január 8-án az Átlátszó főszerkesztője és két újságírója a Tilos Rádió Bádodob című műsorában a tavalyi legnépszerűbb cikkeinkről, és legfontosabb tényfeltárásainkról beszélgetett Bodolai László műsorvezetővel.

 

Best of 2018 – az elmúlt év legnépszerűbb cikkei és blogposztjai az Átlátszón

Idén is összeállítottuk toplistánkat az elmúlt év legnépszerűbb anyagaiból. A legolvasottabb tényfeltáró cikk a magánrepülőgépes-luxusjachtos nyomozásunk volt, a legnézettebb videóriport a Mészáros-cégbirodalom legértékesebb szerzeményeit mutatta meg a levegőből, a legolvasottabb blogposztunk pedig a Sargentini-jelentés tartalmát ismertette tömörítve, közérthető módon. Köszönjük az egész éves figyelmet! Év végi támogatási kampány Átlátszó top 10 cikk 1.

Bodoky Tamás főszerkesztő beszélt a luxusjachtos-magánrepülős anyagunkról, valamint adatújságíró-csapatunk, az Atlo elindulásáról.

Oroszi Babett beszélt a nemzeti dohányboltokon gazdagodó trafikbárók általa feltárt hálózatáról, Kőműves Anita pedig elmondta, hogy tavaly közel 1 milliárd forintot költött a magyar kormány washingtoni lobbizásra.

Munkatársnőink és főszerkesztőnk sok más tavalyi cikkünket is felevenítették a mintegy 1 óra hosszú műsorban, a felvétel itt meghallgatható:

Megosztás